Prevodilačke usluge

Usluge koje nudimo

Pisani prevodi

Opći i stručni tekstovi, rukopisi, titlovi, internetske stranice, programska oprema odnosno razni tekstovi iz svih područja

Ovjereni prevodi

Službeni dokumenti koje brzo i uredno pripremaju za Vas naši provjereni sudski tumači. Ovjereni prijevodi svjedodžbi, diploma, radnih dozvola, rodnih/vjenčanih listova, izvadaka iz sudskog registra, stručnih/vještačkih mišljenja, medicinskih nalaza itd.

Profesionalno sastavljanje CV-a

Obratite se nam se kako bismo Vam pomogli u odabiru i izradi najprikladnijeg životopisa kojim ćete se izdvojiti u mnoštvu prijava i koji će Vam otvoriti brojna vrata u Vašoj karijeri!

Lektorisanje

Prije objavljivanja bilo kakvog teksta neophodna je njegova lektura koju možete povjeriti našim stručnim lektorima.

Product management

Uz lekturu i korekturu, nudimo i mogućnost grafičkog oblikovanja tekstova i njihove pripreme za printanje. 

Copywriting

Izrada i osmišljavanje teksta u svrhu oglašavanja.

Trebamo prijevod 400 kartica pravnoga teksta. U roku od četiri sedmice!

Možete li to odraditi?

Naravno, to je naš posao!
Brzina
Fleksibilnost
Pouzdanost
Stručnost

Naša Prevodilačka misija!

Vrhunski obavljene usluge našega kvalitetnoga kadra, koji Vam je uvijek na raspolaganju, nudimo uz uistinu prihvatljive cijene!

Naše usluge su pisani prijevodi svih vrsta, ovjereni prijevodi sudskih tumača, usmeni prijevodi, lektoriranje, pregledavanje prijevoda, pisanje tekstova, priprema tekstova za print itd. Odlikuje nas velika fleksibilnost, osobni pristup, instantna odzivnost i savladavanje nezamislivih rokova. Brišući granice između lokalnog i globalnog uklanjamo komunikacijski jaz te smo pouzdan partner u izlasku na globalno tržište! Ukratko: Riječi su naš svemir!

clients say

Klijenti kažu

Cijela ekipa The Globe-a izuzetno je sinhronizovana i učinkovita. Svi prevodi, kako tehnički, tako i oni za druge namjene, ne samo da su bili nevjerojatno precizni, već i isporučeni iznenađujuće brzo. Naši prevodi ponekad mogu biti vrlo izazovni jer, uz poznavanje jezika, zahtijevaju i poznavanje marketinga i prava. Srećom, pronašli smo pouzdan tim kojem to ne predstavlja nikakav problem. The Globe je naš pravi partner za visokokvalitetne, profesionalne prevode u duhu jezika.”

Emir Teskeredžić

Codetic

Kontaktiraj nas

Možete nam poslati email  ili nazvati nas na +387 61546535 ili popuniti formu ispod.